Musikken i Kjærs danseorkester

Den musik, Kjærs danseorkester spiller, er meget bred, så vi kan tilfredsstille enhver smag og aldersgruppe. Kjærs danseorkester har mange stille ballader, som vi spiller ganske lavt under maden, og masser af rock og rul, når vi spiller op til dans.

Sætliste danseorkester Sætliste for Kjærs danseorkester sang menu  [ Kig her ]
[Hent fil: Klik her :: Sangmenu ]

Referencer danseorkester Se Kjærs danseorkester referencer [ Klik her ]

Langelandsfestivalen, hvor vi spillede fire gange.

Mandag og Onsdag var der sat stor fin scene op på torvet i Rudkøbing, hvor handelstandsforeningen stod for deres egen lille festival. Det var simpelthen bare ren råhygge. Solen skinnede, stemningen var i top med dansende og syngende mennesker på asfalt og borde.

Torsdag spillede vi i “Cognac og Cigar Bar”, hvor vi havde taget dresset på, som nu passer til en rigtig Langelandsfestival med nederdel hat og manglende? trusser i girafdesign.

Vores sidste optræden var fredag i den “Blå Bar”. Her var stemningen næsten euforisk. Folk sad inde og ude i det gode vejr, nogen dansede andre sang med. Sikken en finale !

Kjærs danseorkester Privat ang. [ Klik her ]
Langelandsfestivalen danseorkester Nye foto fra Langelandsfestivalen [ Klik her ]
Langelandsfestivalen danseorkester Foto fra Langelandsfestivalen [ Klik her ]

Kan jeg høre Kjærs Danseorkester og hvor spiller de?

Vi vil prøve at skrive her på siden, når vi spiller et offentligt sted, hvor der er mulighed for at komme ind og høre Kjærs danseorkester. Ellers er du altid velkommen til at ringe til Emil på tlf. 22114549. Der er næsten altid et job på en cafe eller værtshus i den nærmeste fremtid.
Disse jobs tager Kjærs danseorkester som regel som duo (trommer og guitar).

Du har mulighed for at høre os [ Kig her ]